Resultats de la cerca frase exacta: 195

Diccionaris terminològics
71. alletament artificial
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Alletament fet amb llet de vaca, fresca o més sovint després d'haver sofert modificacions: llets modificades i llets humanitzades. [...]
72. antitoxina bovina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Anticossos produïts en immunitzar una vaca, que s'utilitzen en immunoteràpia passiva en persones sensibilitzades a les proteïnes de cavall. [...]
73. blarney [en]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta ferma i gust dolç, generalment presentat amb forma arrodonida, originari d'Irlanda. [...]
74. taleggio [it]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta tova i crosta rentada, originari de la zona de Bèrgam, a la Llombardia. [...]
75. bramul
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la vida
Crit de la vaca. [...]
76. appenzell [de]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada ferma i cuita, amb gust afruitat, originari del cantó històric suís d'Appenzell. [...]
77. colby
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta cremosa i gust suau i lleugerament dolç, originari de la ciutat nord-americana de Colby. [...]
78. emmental
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta dura i compacta i amb grans ulls, originari de la vall suïssa d'Emmental. [...]
79. esrom
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada semidura, textura flexible, gust lleugerament àcid i presentat amb forma rectangular, originari de Dinamarca. [...]
80. stichelton [en]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge blau fet amb llet crua de vaca, de textura mantegosa i gust suau però intens, originari de la regió anglesa de Nottinghamshire. [...]
Pàgines  8 / 20 
<< Anterior  Pàgina  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Següent >>